تحولات منطقه

قم- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قم با اشاره به شناسایی ظرفیت اشتغال روستاهای قم گفت: ۳۰ درصد مالیات‌های ارزش‌افزوده که در اختیار شهرداری‌ها و شوراست باید در روستاها هزینه شود.

ظرفیتی که در روستاها وجود دارد می‌تواند پایه اقتصاد مقاومتی باشد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،غلامرضا صالحی با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال در روستاها اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین مشکلات کشور مهاجرت روستاییان به شهرها به دلیل کمبود امکانات و نبود اشتغال است که باید در سال اقتصاد مقاومتی توجه ویژه‌ای به اشتغال در روستاها شود.

وی بابیان اینکه توسعه پایدار روستاها و توجه به اشتغال و معیشت آنان از اولویت‌های بنیاد مسکن استان قم در سال جاری است، افزود: روستاییان نقش مهمی در تولید ناخالص ملی داشته و با توجه به ظرفیتی که در روستاها وجود دارد به‌نوعی می‌توانند پایه اقتصاد مقاومتی باشند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: بدون توجه به روستاها معضلات شهرها کاهش نمی‌یابد و باید در ۳۷ هزار روستایی که در کشور وجود دارد برنامه‌ریزی مناسبی برای کاهش مهاجرت‌ها با ایجاد شغل‌های خانگی، کارگاه‌های صنعتی کوچک، طرح‌های زودبازده و غیره انجام گیرد.

وی با اشاره به مصوبه شورای برنامه‌ریزی استان برای توجه به تولید و اشتغال در روستاها ابراز کرد: قبلاً زمینه فعالیت‌های اقتصادی در روستاها امکان‌پذیر نبود و طرح‌ها در خارج از طرح هادی روستایی اجرا می‌شد که بعدازاین مصوبه ظرفیت خوب و پایداری برای ایجاد اشتغال در روستاها به وجود آمده است.

صالحی با تأکید بر اینکه در سال ۹۶ در تمامی روستاهای قم که زمینه تولید و اشتغال در آن‌ها وجود داشته باشد شناسایی خواهد شد، عنوان کرد: دستگاه‌های استانی باید کمک کنند تا امکانات با زمین‌های حداقل قیمتی در اختیار کارگاه‌ها قرار گیرد تا آن‌ها بتوانند علاوه بر کاهش حجم مهاجرت زمینه‌ساز توسعه و رونق روستایی هم شوند.

وی سهم معابر و جاده‌های روستایی را در برنامه ششم توسعه ۱۷ درصد دانست و گفت: ۳۰ درصد مالیات‌های ارزش‌افزوده که در اختیار شهرداری‌ها و شوراست باید در روستاها هزینه شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.